Bestellingen kunt u telefonisch doorgeven 0164 - 68 39 46

HOME NOOTJES / ZUIDVRUCHTEN GESCHENKEN HOLLANDSE KAAS BUITENLANDSE KAZEN CONTACT CHOCOLADE
Hmm... Chocoholics opgelet!
Chocolade, wie is er niet gek op? Boulanger heeft als grootste specialiteit het crème frâiche assortiment, dat door de keuze van de grondstoffen een houdbaarheid heeft van ca. 4 weken na aankoop. Een andere specialiteit van Boulanger is het gieten van een aantal producten in een driekleur van melk, puur en witte chocolade. Tijdens de feestdagen wordt het Boulanger bonbon assortiment met diverse decoraties aangepast en tevens aangevuld met bijv. paaseitjes, opgemaakte paaseieren, chocolade sinterklaasjes en zwarte pietjes, marsepeinproducten, letters - onze driekleuren letter is al jaren een aanrader voor vele bedrijven - en uiteraard de verschillende kransjes, hulstblaadjes, kerstmannen en klokjes. Kom langs en proef, ervaar, beleef en ontdek!
Wat hebben wij voor u in huis gehaald?
Natuurlijk hollandse kaas Speciaalzaak in buitenlandsekaas Kent u de geur van 
versgebrande noten? Chocolade... Heerlijk en eerlijk
U vindt hier aanvullende informatie over ons hollandse kazen aanbod. Lees verder... U vindt hier aanvullende informatie over onze franse kazen. Regelmatig hebben wij nieuwe kaasjes om te proberen. Lees verder... Wij branden onze noten zelf en dat proeft u! Kom ons ruime assortiment noten proeven. Er is voor ieder wat wils. Lees verder... Wij verkopen heerlijke, eerlijke chocolade. Onder andere een ruim assortiment van Boulanger. Lees verder...
Kaas & Toost Dorpsstraat 174 c 4661 HV Halsteren T 0164 - 68 39 46 E info@kaasentoost.nl Nieuws Volg ons laatste nieuws op Twitter of Facebook. In de winkel houden wij u natuurlijk ook op de hoogte over evenementen of het laatste nieuws over onze producten. Informatie Wilt u aanvullende informatie kom langs, bel of mail ons T 0164 - 68 39 46 E info@kaasentoost.nl BTW nr. NL001539512B42
Openingstijden Maandag van 11.00 tot 17.30 uur Dinsdag van 8.30 tot 17.30 uur Woensdag van 8.30 tot 17.30 uur Donderdag van 8.30 tot 17.30 uur Vrijdag van 7.30 tot 17.30 uur Zaterdag van 7.30 tot 16.00 uur